matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
w trojkącie rownoramiennym ABC (AC=BC) AB =16 cm a wysokosc CD = 6 cm. oblicz od
katarzynka:
w trojkącie rownoramiennym ABC (AC=BC) AB =16 cm a wysokosc CD = 6 cm. oblicz odległosc punktu D od ramiona trojkata. prosze o pomoc ..! z góry dziekuje
6 wrz 16:24