ile wynosi całka
Ania: ile wynosi ∫ 1+ x2 / x2 oraz 1/ x2
5 wrz 14:07
Krzysiek: a nawiasy i po czym całkujemy to nie trzeba?
∫1+x2 /x2 dx =∫2dx =2x+C
∫1/x2 dx =∫x−2 dx =...skorzystaj z podstawowego wzoru który nawet na tej stronie znajdziesz
5 wrz 14:14
nik: ile wynosi całka
∫(2x−3)−x2
25 sty 15:59
Artur_z_miasta_Neptuna:
identyczne pytanie
a nawiasy i po czym całkujemy to już nie łaska
25 sty 16:08
kase: ∫x2dx
1 paź 11:11
kase: ∫x
2dx=x
2/lnx+C
1 paź 11:16
wredulus_pospolitus:
yyyyy
nie
1 paź 11:18