matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Oblicz Pole ograniczone liniami
sunrise80:
y=x , y=2−x , x=0 Proszę o pomoc
5 wrz 12:52
Artur_z_miasta_Neptuna:
narysuj sobie te trzy proste i zobacz jaki trójkąt powstaje
5 wrz 12:53
Saizou :
1*2
P=
=1
2
5 wrz 15:04