matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
dawid:
mam problem z równaniem
s
s
v=
=
=...
s
s
+
2v
1
2v
2
s
1
1
(
+
)
2
v
1
v
2
5 wrz 11:41
ewa:
1
2v
1
v
2
=
=
1
v
2
+v
1
(
)
2
v
1
v
2
v
1
+v
2
5 wrz 11:49
Basia:
1
2v
1
*v
2
=
=
1
v
2
+v
1
*
2
v
1
*v
2
v
1
+v
2
5 wrz 11:50
ewa:
v
1
v
2
5 wrz 11:51
ewa:
v
1
v
2
to mnożenie
5 wrz 11:51