matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
dawid:
jak to uprościć ?
2h
g*
√
g
3 wrz 13:38
Patronus:
2hg
2
√
=
√
2hg
g
3 wrz 13:39
Ajtek:
2h
g
2
*2h
g*
√
=
√
=
√
2*h*g
g
g
3 wrz 13:40
Saizou :
2h
√
2h
√
g
√
2hg
√
=
*
=
g
√
g
√
g
g
√
2hg
g*
=
√
2hg
g
3 wrz 13:40