matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
dawid:
to mam dobrze?
s
v=
=
s
2*s
+
3*v
1
3*v
2
s
=
s
1
2
(
+
)
3
v
1
v
2
3
=
1
2
+
v
1
v
2
3*v
1
*v
2
2*v
1
+v
2
3 wrz 12:15
Patronus:
dobrze
3 wrz 12:17