matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
dawid:
jak to uprościć
s
v=
s
s
+
6*v1
3*v2
3 wrz 12:00
Patronus:
s
sv
2
+ 2sv
1
s
6v
1
v
2
v =
:
=
*
=
1
6v
1
v
2
1
s(v
2
+ 2v
1
)
6v
1
v
2
=
v
2
+ 2v
1
3 wrz 12:03
Eta:
6v
1
*v
2
v=
2v
1
+v
2
3 wrz 12:03
Artur_z_miasta_Neptuna:
s
s
3s(2v
2
+v
1
)
+
=
6v
1
3v
2
6v
1
v
2
s
6sv
1
v
2
2v
1
v
2
=
=
6s(2v
2
+v
1
)
6v
1
v
2
3s(2v
1
+v
2
)
2v
1
+2v
2
3 wrz 12:05
Eta:
3 wrz 12:06