Oblicz
Wydi: rozwiąż równanie:
log5(log4(log2x))=0
4 maj 17:31
sylwia gdansk: najpierw dziedzilna x=0 potem log2x=0 i log4log2x=o
4 maj 17:32
sylwia gdansk: a potem likwidujesz skrajne czyli najpierw log5 potem log 4 ...
4 maj 17:33
sylwia gdansk: dziedzina >0 sory
4 maj 17:33
Michał Szczotka: hmm ja myślałem że x>0 log
2x> i log
4(log
2x)>0 ale może się mylę nie sądzisz Sylwio
4 maj 17:35
sylwia gdansk: nie wiem,ucze sie narazie wiem ze sprawdzisz to co napisze ucze sie od mistrza
4 maj 17:36
sylwia gdansk: bylam blisko nie sadzisz?
4 maj 17:36
sylwia gdansk: hehehe
4 maj 17:36
Michał Szczotka: Mistrza to ja tu nie widzę no a blisko to nie to samo co dobrze
4 maj 17:38
sylwia gdansk: no Ty mistrzu
4 maj 17:39