rezerwacja nicku
Piotr: mozna juz zarezerwowac nick
2 wrz 12:50
Saizou : ja też jestem brązowy
2 wrz 12:58
Piotr:
niedługo wszyscy będą
2 wrz 12:59
ICSP: Wszystko działa
2 wrz 12:59
Bogdan:
Ja widzę kolor pomarańczowy. Pozdrawiam pomarańczowych
2 wrz 12:59
ICSP: ale muszę przyznać że daje po oczach

Ja bym wolał zielony
2 wrz 13:00
Saizou : Bogdanie taki kolor podaje "Kliknij po więcej przykładów "
2 wrz 13:01
Saizou : Niebieski

a zwłaszcza błękitny
2 wrz 13:02
Piotr:
ja tam nie wiem co to za kolor

jakas kobieta by sie musiala wypowiedziec
2 wrz 13:03
Tomek.Noah: Jakieś zmiany?
2 wrz 13:04
Joguś: Ja chce mieć nick Kocham Fizykę Ale Jej Nie Rozumię
2 wrz 13:06
Piotr:
jak w temacie
2 wrz 13:06
Vax: abc
2 wrz 13:06
Bogdan:
Wiem, że ten kolor opisany jest w
Kliknij po więcej przykładów jako brązowy, ja jednak
przekazałem to, co widzę, a widzę pomarańczowy.
2 wrz 13:07
Tomek.Noah: Jak dokonać rezerwacje?

Czy można opcjonalnie wybrać kolor?
2 wrz 13:07
Piotr:
po lewej masz Twój nick
2 wrz 13:08
TOmek: abc
2 wrz 13:09
Vax: test123
2 wrz 13:09
Piotr:
pod Kliknij po więcej przykładów
2 wrz 13:09
Trivial:
2 wrz 13:09
Piotr: abc
2 wrz 13:10
Piotr:
juz Ci sie nie uda
2 wrz 13:11
Ajtek: Uwaga test

.
2 wrz 13:11
Ajtek: Witam kolorowych
2 wrz 13:12
Joguś: Tylko mistrzowie mogą mieć kolorowy nick ?
2 wrz 13:13
Eta:
2 wrz 13:13
Piotr:
tylko

2 wrz 13:13
Tomek.Noah: heh nie zauważyłem
2 wrz 13:14
Tomek.Noah: jabym wolał kolor fioletowy xD
2 wrz 13:15
Eta:
2 wrz 13:15
Tomek.Noah: lepiej wygląda dla mnie tak Tomek.Noah
2 wrz 13:15
Ajtek:
Co jest Eta?
2 wrz 13:16
Eta:
Czemu ja nie mam kolorowego nicku?
2 wrz 13:18
Ajtek:
A zarejestrowałaś się?
2 wrz 13:19
Trivial: Zarezerwuj i zaloguj się.
2 wrz 13:19
Eta:
2 wrz 13:19
Amaz:
MUAHAHAHAHAHAH
2 wrz 13:19
Piotr:
bo trzeba zarezerwowac

pod
klinknij po więcej przykladow jest
Twój nick
2 wrz 13:20
asdf: ale fajnie
2 wrz 13:21
Trivial hax
2 wrz 13:21
Eta:
2 wrz 13:22
Ajtek:
Trivial dorwałeś się do kodu?
2 wrz 13:23
[C[Joguś]: Działa ?
2 wrz 13:23
Ajtek:
O! kolorowa
Eta 
.
2 wrz 13:23
Piotr:
Trivial znowu kombinuje

nareszcie
Eta
2 wrz 13:25
Ajtek:
Prba podszycia. :)
2 wrz 13:25
Ajtek:
Ktoś sie podemnie podszywa
2 wrz 13:25
Piotr:
pewnie
Trivial
2 wrz 13:26
Ajtek:
Niewykluczone
2 wrz 13:27
Trivial: No nic, podszywać dalej się da, wymaga to tylko trochę większej wiedzy.
2 wrz 13:27
Ajtek :
2 wrz 13:27
Piotr:
trochę więcej czyli w tym wypadku bardzo dużej
2 wrz 13:29
Ajtek:
Trivial, załataj tą dziurę

.
Ten Ajtek z jęzorem ma spację na końcu
2 wrz 13:29
[C[Joguś]: Czy jeden amper to duzo ?
2 wrz 13:30
<span style="color:#FF0000;">: ok
2 wrz 13:30
Trivial:
Ajtek, tej dziury nie da się łatwo załatać − wymagałoby to zmiany zasady działania całego
forum.
2 wrz 13:31
asdf: sztuczna spacja powinna zostać usunięta (& nbsp; )
2 wrz 13:31
Post anonimowy. :-)
2 wrz 13:32
Ajtek:
Jak się dobrze przyjżysz to widać że na końcu jest spacja.
2 wrz 13:32
Piotr:
przyjrzysz
2 wrz 13:33
Ajtek:
Cicho

, każdemu może się przytrafić

.
2 wrz 13:34
αݢÐஈ:
2 wrz 13:40
b.: test
2 wrz 13:51
Jakub: Widzę, że rezerwowanie nicków działa. Super. Teraz trzy niedoróbki, które już wyszły na
wierzch.
1. Kolor nicków. Może być pomarańczowy? Ma być ciemniejszy pomarańczowy czy jaśniejszy?
2. Trivial'owi trzeba zabrać zabawki

, a więc załatać dziury w kodzie.
3. Spacji niełamliwej nie powinno się dać umieszczać w nicku.
2 wrz 14:01
Piotr:
napiszę to nieprofesjonalnie:
nie zjeżdża mi automatycznie strona w dół w temacie, który już otwierałem wcześniej. a
wcześniej tak było. mam nadzieję, że wiadomo o co mi chodzi.
a co do koloru się nie wypowiadam
2 wrz 14:04
Trivial: Kolor, który jest teraz jest za jasny. Trzeba przyciemnić.
2 wrz 14:13
Ajtek:
Jakubie, świetna robota!
Odnośnie koloru, nie da się uszczęśliwić wszystkich, jaki będzie taki będzie.
2 wrz 14:13
ICSP: zróbmy zielony
2 wrz 14:15
Ajtek:
optuję za niebieskim
2 wrz 14:16
Eta:
Jestem za
zielonym
2 wrz 14:17
Eta:
2:1
2 wrz 14:17
Bogdan:
Witaj
Jakubie. Gratuluję innowacji

. A jednak to jest kolor
pomarańczowy.
Ten kolor odpowiada mi, ale nie będę się przy nim upierał. Pozdrawiam
2 wrz 14:17
Ajtek:
Co to za zmowa
2 wrz 14:18
Jakub: @Piotr
Już powinna ,,zjeżdżać'' na dół. Jakby nie ,,zjeżdżała'' to trzeba odświeżyć stronę (kliknąć
F6).
2 wrz 14:23
Piotr:
Działa! dzięki wielkie

Również gratuluję innowacji.
2 wrz 14:26
Joguś: A ja bym chciał wiedzieć jak trivial hakuje
2 wrz 14:28
asdf : Witam, daj warunek na input: przedział znaków A−Z, 0−9, na szybkiego:
var reg = /([A−Za−z0−9\−\.])
2 wrz 14:39
asdf :

test
2 wrz 14:40
asdf: o już działa z tą spacją
2 wrz 14:40
Trivial: ∞ ∞
2 wrz 15:05
Jakub: @asdf
Już nie można dać spacji niełamliwej. W nicku można użyć znaki takie jakie są na klawiaturze,
czyli litery, spacje, kropki itd. Do tego można wykorzystywać polskie litery z ogonkami ą, ę
itd. Można też dawać niektóry symbole graficzne. Przykładowo, to co już użyłeś☺.
2 wrz 15:07
:
2 wrz 15:17
:
2 wrz 15:17
:
2 wrz 15:17
Asyy: test
2 wrz 15:30
Patryk: test
2 wrz 15:34
rupert: iligancko
2 wrz 16:00
Artur z miasta Neptuna:
dobra ... kto będzie taki miły i mi powie gdzie się rezerwować
2 wrz 16:09
rupert: pod kliknij po wiecej przykładów jest zakładka Twój nick
2 wrz 16:10
rupert: choć kolor mógłby byc troche bardziej stonowany, pomarańczowy daje po oczach, może zielony by
bardziej pasował? albo moze taki: #990000?
2 wrz 16:12
Trivial: Tester koloru.
2 wrz 16:12
Eta:
2 wrz 16:13
Artur_z_miasta_Neptuna: Jakubie ... proponowalbym także 'wywalenie' spacji ... bądź dołożenie funkcji automatycznej
zmiany spacji na '' ... wtedy każdy szybko zobaczy, czy ktoś się podszywa czy nie.
Bo nie oszukujmy, że ~80% nie będzie widziała różnicy pomiędzy (np.) 'Eta:' oraz 'Eta :'
2 wrz 16:14
Eta:
Czemu niby jako przykład "Eta" ?
2 wrz 16:16
Artur_z_miasta_Neptuna:
a bo tak
2 wrz 16:17
Eta:
2 wrz 16:17
ICSP: zielony pasuje idealnie
2 wrz 16:18
Saizou : a ja jestem z błękitnym 3090F0
2 wrz 16:21
Trivial: Ja jestem za
B01010.
2 wrz 16:22
ICSP: Może mały trolilng z naszej strony? F0D0D0
2 wrz 16:25
Saizou : a może jeszcze umieścić jedną innowację, znaczy się zmianę koloru tła (kiedyś był taki ładny
błękitny

i może napis
witamy na forum...)
2 wrz 16:26
Trivial: Nie za dużo tych innowacji na jeden dzień?
2 wrz 16:27
Saizou : Trivial wydaje ci się
2 wrz 16:28
Piotr:
taki niewinny temat a już setka stuknela
2 wrz 16:34
Asyy:
Asyy
Asyy
Asyy
Asyy
Asyy
Asyy
2 wrz 16:45
Artur_z_miasta_Neptuna: uuu uuu ... zegar postowy trzeba 'nastawić' bo ma małe opóźnienie
2 wrz 17:05
Piotr:
jakies 7 minut
2 wrz 17:08
Artur_z_miasta_Neptuna: 9 minimum
2 wrz 17:09
ICSP: Ech
rumpka ciągle nie widać
2 wrz 17:09
Artur_z_miasta_Neptuna: 8−9 minut
2 wrz 17:09
Artur_z_miasta_Neptuna:
a zauważyłem to przypadkiem jak się nowe zadanie pojawiło
2 wrz 17:09
Piotr:
wpisuje ktora mam godzine na kompie 17:18
2 wrz 17:10
Artur_z_miasta_Neptuna: 17:19
2 wrz 17:11
Piotr:
no wiec raczej 8 minut. ja juz to dawno temu zauwazylem. i nie tylko ja.
2 wrz 17:11
Artur_z_miasta_Neptuna: no to 8 minut w takim razie
2 wrz 17:11
asdf: Chyba trzeba jeszcze wrzucić/poprawić odnośnik od rysowania osi
2 wrz 17:49
Jakub: @Piotr, Artur
Czas zamieszczania wpisów już poprawiony.
@asdf
To rysowanie osi współrzędnych i kratek to nowa funkcja edytora forum napisana przez b..
Trzeba jeszcze dorobić odpowiednią ikonkę.
2 wrz 18:25
Mila: Zielony −ekologiczny, nie męczy oka.
2 wrz 18:29
2 wrz 18:43
Piotr:
Jakubie szybki jestes
2 wrz 18:53
Trivial:

Kratka wymiata.
2 wrz 18:55
Piotr:
taaa...
2 wrz 19:01
Eta:
2 wrz 19:08
ICSP:
2 wrz 19:10
Eta:
Superrr

już nie będę musiała napracować się przy rysowaniu.
Pozdrawiam
Jakubie
2 wrz 19:10
ICSP:
2 wrz 19:14
ICSP: Już umiem
2 wrz 19:14
Eta:
2 wrz 19:14
Piotr:
2 wrz 19:16
Piotr:
2 wrz 19:16
Piotr:
wreszcie sie udalo
2 wrz 19:18
Eta:
2 wrz 19:21
Ajtek:
Artyści malarze normalnie
2 wrz 19:22
Piotr:
teraz łatwo można narysowac uklad. tylko czesto mi nie dziala
2 wrz 19:27
ICSP:
2 wrz 19:28
ICSP: muszę nad wykresami jeszcze popracować
2 wrz 19:29
Ajtek:
Wiem o co chodzi, jest nowe przydatne narzędzie do rysowania układu współrzędnych.
2 wrz 19:30
Gustlik: Mam pytanie:
1. Jak szybko zrobić taką kratkę?
2. Jak zrobić kolorowy nick?
Proszę o poradę krok po kroku. Piszecie, że gdzieś się trzeba logować, ale gdzie?
2 wrz 19:33
Piotr:
1. w "rysuję" jest nowa ikonka do rysowania wykresów
2. pod 'kliknij po wiecej przykladow' jest 'Twoj nick' tam mozna zarezerwoac swoj nick i sie
zalogowac.
2 wrz 19:35
rupert: gustlik musisz mieć konto na fotka.pl
2 wrz 19:36
Ajtek:
rupert 
.
2 wrz 19:37
Aga1.:
2 wrz 19:38
Bogdan:

Duże udogodnienie
2 wrz 19:39
Gustlik: Piotr
Nie widzę tej ikonki, która to?
2 wrz 19:43
Trivial: Jeszcze nie ma ikonki. Jest taki malutki kwadracik.
2 wrz 19:44
Piotr:
takie dziwne coś obok 'wężyka'. taki kwadracik.
2 wrz 19:45
Gustlik:

Niezłe

tego mi brakowa ło.
2 wrz 19:49
Piotr:
2 wrz 19:53
betomek: fajne to
2 wrz 20:39
Trivial: omg lol co za noob
2 wrz 20:40
ICSP: tak to działa
2 wrz 20:41
ICSP:
2 wrz 20:42
ICSP:
2 wrz 20:43
Mila:

Gustlik, taka mi wyszła.
2 wrz 20:51
Ajtek:
Mila, ustawiasz sobie jak chcesz, Tobie wyszły prostokąty.
Swoją drogą ciekawe jakby wyglądał zeszyt w prostokąty, które nie są kwadratami

.
2 wrz 20:53
Saizou : Ajtek nie spotkałem się z zeszytem w prostokąty, ale w kropki to już tak

tzw. Memobooki
2 wrz 20:55
Ajtek:

Uwaga test
x=|y|
2 wrz 20:58
2 wrz 21:02
Mila:
2 wrz 21:41
b.: ja bym chyba też wolał zielony albo przynajmniej trochę ciemniejszy
uwaga: zielony to mój ulubiony kolor, więc mogę być trochę nieobiektywny w ocenie obecnego
pomarańczowego

−−−
jeśli chodzi o wykresy, to wzorowałem sie na wykresach rysowanych przez Etę, i dla niej przede
wszystkim pisałem tę funkcję

nie chciałem, żeby Eta, zamiast na pomagać innym, traciła czas
na rysowanie kratek

(a nawiasem mówiąc, gdyby nie rysunki Ety, pomysł kratek nie przyszedłby mi do głowy − dzięki
Eto

)
zastanawiam się, czy lepiej by było, gdyby (tak jak w wykresach Ety), te szare kreski nie
sterczały tak na zewnątrz, tylko tworzyły prostokąt −− tzn. czy lepiej byłoby rysować szare
kreski nieco krótsze. Co sądzicie?
2 wrz 22:18
2 wrz 22:24
Eta:
Bardzo dziękuję
b 
Rzeczywiście sporo czasu zajmowało mi rysowanie "kratek",
ale ponieważ bardzo lubię rysować,to zastanawiam się co teraz mi pozostanie?
Pozdrawiam

.........
2 wrz 22:25
Ajtek:
b. dla mnie mogą te "druciki" sterczeć. Jak będą tylko prostokąty, to będzie mi to
przypominało kratę więzienną
2 wrz 22:28
b.: możesz np. zacząć rysować jabłka, zamiast wstawiać emotki
2 wrz 22:28
Ajtek:
Wiesz
Eta, zawsze możesz pozostać przy ręcznym rysowaniu kratek, nikt Tobie "przyjemności"
z rysowania przecież zabronić nie może
2 wrz 22:29
Godzio:

Super
2 wrz 22:38
Piotr:
coś dużo tych strzałek
2 wrz 22:41
ZKS:
Piotr właśnie mi chodziło o tą osobę nad Tobą bo dawno już jej nie widziałem.
2 wrz 22:44
Godzio:
Obgadywaliście mnie
ZKS jestem codziennie około 22 − 24 bo wtedy kończę pracę
2 wrz 22:46
Piotr:
aha... to owszem znam
2 wrz 22:48
Godzio:

Dopiero ogarniam wykres
2 wrz 22:49
__std__call__:
2 wrz 22:50
Eta:
2 wrz 22:50
ZKS:
Nie dość że najlepszy na uczelni to i na dodatek jeszcze pracuje ciężko dziewczyny się pewnie
biją o Ciebie.
2 wrz 22:50
ZKS:
2 wrz 22:52
Godzio: Nie umiem robić mało kratek

Po pierwsze nie najlepszy,
po drugie się zgadza, że niestety ciężko pracuje

po trzecie może 2 się takie znajdą co się biją

− kto na kasiastego nie leci hehe
2 wrz 22:53
Eta:
To nie jest "kratka"
2 wrz 22:53
Eta:
To dopiero będzie.... jak
Godzio odkupisz mojego "merola"
2 wrz 22:55
Godzio:
Haha, boję się myśleć
2 wrz 22:56
ZKS:
Jak jeszcze kupisz taką brykę od
Ety to i wszystkie będą Twoje.

Ale w pierwszej trójce na pewno więc to się zalicza do najlepszych.
2 wrz 22:59
Godzio:
Hmmm

Są lepsi

Ja trochę odpuściłem naukę, ale teraz zapał powróci mam nadzieję
2 wrz 23:03
ZKS:
Już nie bądź taki skromny że są lepsi inni.

Powróci i to jeszcze ze zdwojoną siłą.

Kiedyś
trzeba będzie znowu umówić się na granie póki są jeszcze wakacje i oczywiście będziesz wolny
od pracy.
2 wrz 23:08
Gustlik:

| | 1 | |
Jakubie, a mógłbyś skorygować rysowanie krzywych? To miała być hiperbola y= |
| , a |
| | x | |
zobacz, co wyszło. Ja muszę krzywe rysować jak łamane, bo inaczej wychodzi kaszana.
2 wrz 23:27
tn: też mam już swój nick
2 wrz 23:32
Eta:
2 wrz 23:35
ICSP: Po prostu wyszła "funkcja" która dla jednego argumentu przyjmuje dwie wartości
2 wrz 23:37
Gustlik:

Jakubie, popraw rysowanie krzywych, bo nadal jest problem, zwłaszcza z wykresami
"dwuczęściowymi".
4 wrz 00:18
Kalumniatoris:

Zastanawiam się czy dodacie funkcje uniemożliwiającą pisania gościom pod zarezerwowanym nickiem
bez logowania.
4 wrz 01:14
Piotr:
chodzi o to by nie bylo (ograniczyc) podszywania sie co wielokrotnie tu sie zdarzalo.
4 wrz 01:25
Kalumniatoris: Właśnie to mam na myśli, żeby bez logowania nie można użyć nicku, nie żeby był czarny jak
teraz, tylko by kazało wpisać inny.
Pode mnie wątpię by ktoś chciał się podszywać, ale macie tutaj osoby, którym może się ochrona
przydać.
4 wrz 01:28
Piotr: I nie powinienem mieć możliwości zrobienia czegoś takiego. Gdyż tak mogę się podszyć pod
kogokolwiek, nawet pod Ciebie.
4 wrz 01:30
Piotr:
wpisz sie jako gosc Piotr
4 wrz 01:30
Piotr:
ha. no wlasnie. widac różnice
4 wrz 01:30
Kalumniatoris: A jednak nie podgląd daje mylne informacje.
4 wrz 01:30
Piotr:
jak ktos sie wpisze jako np Piotr czarny to jednak dosc latwo sie zorientowac ze to nie ta sama
osoba
4 wrz 01:33
Kalumniatoris: Przy zablokowaniu można by czasem uniknąć wątpliwości: czy ktoś się podszywa, czy może tylko
pisze niezalogowany, ale to on.
4 wrz 01:35
Piotr:
sluchaj nie jestem informatykiem i sie na tym nie znam. ale chyba przez dlugi czas nie bylo
nawet rezerwacji nickow, a tak to sie zwie i nawet mnie sie zdarzalo podszywanie i nylo to
dolujace. trzeba bylo komus tlumaczyc, ze to nie ja obrazam kogos itd.
Jakub przez
dluzszy czas stronil od rejestracji i logowania ze slusznych zreszta powodow. lecz po tylu
przypadkach gleboko sie bad tym zastanowil i wprowadzil
rezerwacje nickow co ma utrudnic
mozliwosc podszywania sie. jak to wyjdzie to okaze sie w praniu
4 wrz 01:39
Jakub: Czarny kolor oznacza, że ktoś raczej nie ma tego nicku zarezerwowanego. Piszę raczej, bo
teoretycznie mógłbym też wyświetlać wpisy jako Jakub z czarnym nickiem. Tylko po co
miałbym to robić? Tak więc, czarny kolor nicku Jakub oznacza, że jakiś inny Jakub wszedł
na forum i o coś pyta.
4 wrz 01:45
Kalumniatoris: Rozumiem, że testujecie funkcjonalność, tak właściwie to te 2−3 lata temu jak tu trafiłem po
raz pierwszy to mnie zdziwiło lekko, że każdy może używać czyichkolwiek nazw, potem się
przyzwyczaiłem i przestałem na to zwracać uwagi, też nie jestem informatykiem, najpierw muszę
zaliczyć tą analizę (i resztę studiów by mieć to 'oficjalnie').
4 wrz 01:46
Kalumniatoris: Jakub, nigdy Ci się nie zdarzyło by jakaś strona wylogowała Cię bez twojej wiedzy, a ty
próbowałeś pisać nie zauważając, że jesteś niezalogowany?
4 wrz 01:48
Jakub: Dlaczego nie ma całkowitej rezerwacji nicku? Z dwóch powodów.
1. Ktoś może pisać spod nicku np. ,,Kasia123'', bez rezerwacji, ale intensywnie. Jakiś
złośliwiec może zarezerwować ,,Kasia123'' i w ten sposób zrobić użytkowniczce przykrość. W
obecnym rozwiązaniu ,,Kasia123'' dalej będzie pisała spod niezarejestrowanego nicku i
ignorowała osobę spod ciemnopomarańczowego nicku ,,Kasia123''.
2 Nie chcę, aby atrakcyjne nicku np. ,,Kasia'' były blokowane przez osoby, które pojawiły się
raz na forum i nigdy nie wróciły.
4 wrz 01:50
Kalumniatoris: Rozumiem, ten drugi argument też mi przyszedł do głowy, myślę że ta kwestia została już
zakończona, jeżeli się nie chce wchodzić w zbędne komplikacje.
4 wrz 01:54
Jakub: @Kalumniatoris
Oczywiście zdarzały się takie przypadki. U mnie jest jednak ,,podgląd'' wpisu. Jak zobaczysz,
że nie masz tam pomarańczowego nicku, to możesz kliknąć ,,powrót do edycji'', zalogować się i
ponownie ,,zobacz podgląd''. Powinieneś wtedy już być pomarańczowy.
4 wrz 01:54
Kalumniatoris: Chyba się nie powinienem tak zastanawiać, forum sobie tyle lat radziło bez tego, wad
rozwiązania, w porównaniu z poprzednim, nie widzę, zresztą to wasze forum i możecie
eksperymentować ze sposobami, jakimi chcecie.
4 wrz 01:58
Piotr:
żeby nie było
Jakubie to jestem troche dluzej na forum niz wskazuje na to moj obecny nick
bo go zmienialem, ale pewnie to wiesz
4 wrz 01:58
Kalumniatoris: A właśnie w kwestii czasu, jest jakiś powód, dla którego nie pokazuje roku przy postach?
4 wrz 02:01
Jakub:

@Gustlik
Witaj Gustik. Na powyższym rysunku udało mi się narysować hiperbolę. Ale faktycznie za
pierwszym razem jak chciałem narysować prawą część hiperboli to wyszedł mi rysunek podobny do
Twojego. Musiałem kliknąć ,,powrót do edycji'' oraz ,,cofnij'' i ponownie narysować tę część.
Jednak już końce hiperboli umieściłem dalej od krawędzi rysunku i się udało. Postaram się
jednak to wkrótce poprawić.
4 wrz 02:03
Piotr:
@Kalumniatoris
tez sie nad tym zastanawialem. czesem szukalem czegos i nie umialem okreslic z ktorego to roku.
czesto to nie ma znaczenia jaki to rok ale czasem ktos 'odgrzewa' stary temat i wtedy moze to
miec znaczenie.
4 wrz 02:19
Jakub: Rok się nie pokazuje w sumie bez powodu. Jak zaczynałem kodować forum, to jakoś nie wyobrażałem
sobie, że to tak się rozrośnie i tyle lat będzie działało. Odruchowo dałem tylko dzień i
miesiąc bez większego zastanowienia. Rok jest w kodzie strony. Można tam zajrzeć, ale
oczywiście nie jest to wygodne rozwiązanie.
4 wrz 02:30
Kalumniatoris: Właśnie to mam na myśli, widziałem temat, który ciągnął się co najmniej trzy lata patrząc na
miesiące, umieszczanie roku pomogłoby zapobiec takim sytuacją.
4 wrz 02:32
f: Jakubie
4 wrz 03:10
f: Może by tak dodać choćby uproszczony znacznik cytatu? Choćby tylko umożliwiający graficzne
oddzielenie teksu pomiędzy nim od reszty − jakaś ramka czy coś, bo trudno tutaj na forum
czasem rozmawiać − cytaty są przejrzystsze.
4 wrz 03:11
b.: > Jakub: Rok się nie pokazuje w sumie bez powodu.
Pozwolę sobie przypomnieć, że był pewien powód: większa czytelność poprzez uniknięcie nadmiaru
informacji
4 wrz 07:26