matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Pomoc
Szajbus:
Dostałem zadania na wakacje za szkoły i trochę zrobiłem mógłby ktoś sprawdzić czy dobrze żeby nie było przypału i pomóżcie z zad9 bo nie rozumiem z góry dziękuję wrzucam zadania od 1 do 9 .
http://zapodaj.net/669e4272977a5.jpg.html
http://zapodaj.net/1afb39068a0c2.jpg.html
http://zapodaj.net/faa2d75d2024a.jpg.html
http://zapodaj.net/730a658098458.jpg.html
http://zapodaj.net/4c776f3cfd78a.jpg.html
2 wrz 12:15
Piotr:
1 a) dobrze b)dobrze na razie tyle
2 wrz 12:20
Szajbus:
Proszę o pomoc
2 wrz 13:51
Eta:
zad6c) x
3
−4x= x(x
2
−4) = x(x−2)(x+2) zad7 R \ R
−
= R
+
U {0}
2 wrz 14:03
Tomek.Noah:
Dla zbioru B
2 wrz 14:07
Szajbus:
Dziękuję
2 wrz 21:33