???
kamis: Wartość wyrażenia 2b − a(kwadrat) dla a=sinα + cosα i b= sinα * cosα jest równa
1 wrz 16:30
ICSP: zapewne −1
1 wrz 16:31
Ajtek:
Na szybko wychodzi −1
1 wrz 16:32
ICSP: minute szybszy
1 wrz 16:32
Ajtek:
Cześć
ICSP 
.
1 wrz 16:32
Ajtek:
Powiedzmy, że o minutę
1 wrz 16:32
ICSP: Witaj
Ajtek 
Może ty masz ochotę na rozwiązanie równania wielomianowego ?
1 wrz 16:34
olaa: a podacie całe rozwiazanie
1 wrz 16:35
Ajtek:
Ja i wielomiany

, proszę Cię nie przesadzaj
1 wrz 16:35
ICSP: ale to taki łatwy wielomian
1 wrz 16:36
Ajtek:
olaa, możesz podstawić to co masz podane w zadaniu i sama sprobuj rozwiązać.
1 wrz 16:36
Ajtek:
Dla Ciebie wszystkie wielomiany są łatwe

.
1 wrz 16:37
ICSP: oj nie wszystkie

Jak
Vax jakimś dowali to mam problemy
1 wrz 16:38
Aga1.: 2sinαcosα−(sinα+cosα)2=2sinαcosα−(sin2α+cos2α+2sinαcosα)=2sinαcosα−1−2sinαcosα=−1.
1 wrz 16:39
Ajtek:
Dobra, wielomiany
Vaxa sprawiają Tobie problemy, dla mnie są nierozwiązywalne

.
1 wrz 16:40
ICSP: Dla mnie też są nierozwiązywalne
1 wrz 16:44
Mila:
w=2sinαcosα−(sinα+cosα)2=
=2sinαcosα−(sin2α+2sinα cosα +cos2α)=
=2sinαcosα−(1+2sinαcosα)=−1
1 wrz 16:49
Ajtek:
Dzień dobry
Mila 
.
1 wrz 16:50
Mila: Witam Ajtek , mile i wrześniowo. U nas piknik lotniczy nie udał się.Pada.
1 wrz 16:52