matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
wyznacz PP,wklęsłość i wypukłość
pomoc:
POMOŻECIE
Tego za nic nie potrafie zrozumieć:( 1. wyznaczyć Punkty przegięcia,wklęśłość i wypukłość f(x)=x
2
e
1
2
31 sie 12:54
pomoc:
ponawiam
3 wrz 15:21
Artur_z_miasta_Neptuna:
f' =
f'' =
pokaż nam że coś robiłeś/−aś
3 wrz 15:26