Kasia: Prosze o pomoc....

!
Zaznacz na osi zbiory A i B i wyznacz zbiory AUB, A/B, A iloczyn B,jeżeli A=(-
∞;2)
B=(0;2)
28 maj 16:45
Kasia: Prosze o pomoc....!
Zaznacz na osi zbiory A i B i wyznacz zbiory AUB, A/B, A iloczyn B,jeżeli A=(-∞;2)
B=(0;2)
28 maj 17:14
28 maj 17:15
krisp: http://www.wgraj.net/img.php?mode=full&file=20683 w A\b punkt 0 należy
do tego
28 maj 18:44
krisp: żółty kolor to jest A iloczyn B sorki za błąd
28 maj 18:52
Iwoncia: A nie mam pojęcia
28 maj 18:58
krisp: tzn
28 maj 19:04