matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
hh
Gosia:
Jak rozwiązać takie równanie: e
3x−1
=2 Bardzo proszę o pomoc.
30 sie 13:37
Eta:
3x−1= ln2
ln2 +1
x=
3
30 sie 13:41
Gosia:
dziękuję ślicznie
30 sie 13:58
Eta:
30 sie 14:02