trojkaty
kasia: Trójkąt ABC i ABC' mają równe pola, a punkty C i C' leżą po różnych stronach prostej AB. Niech
O będzie punktem przecięcia prostych AB i CC'. Wówczas:
A. |OA| > |OB|
B. |OA| < |OB|
C. |OA| = |OB
|D. |OC| = |OC'|
30 sie 11:31
kasia: bardz proszę o szybką pomoc
30 sie 11:36
kasia: proszeeee
30 sie 11:46
kasia: nikt nie umie?
30 sie 11:57
Eta:

Jeżeli P(ABC)= P(ABC
') to czworokąt ACBC
' jest równoległobokiem
Przekątne równoległoboku dzielą się na połowy
Podaj teraz właściwą odp:
30 sie 12:20