matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
co z tym zrobic
ołówek:
3
4
co zrobic z
*
√
?
4
3
28 sie 13:02
Artur_z_miasta_Neptuna:
wskazówka
3
3
=
√
(
)
2
4
4
28 sie 13:05
Eta:
9
4
√
3
..=
√
*
= ...
16
3
2
28 sie 13:07
Eta:
Można też tak:
3
2
3
2
√
3
*
=
*
=...
4
√
3
4
3
28 sie 13:30
ss:
ale hunia βγπ
9 paź 17:37
mkcafe282:
możecie mi wytłumaczyć tak krok po kroku jak doszliście do tego x=27 ?
bo kurde nie mogę tego za chiny rozłupać .. , mogę to uprościć i w pewnym momencie stoję i nie wiem co zrobić..
1 kwi 00:07
twoj starty:
twoj stary to chuj
5 mar 13:01