matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
planimetria
d4mian:
Oblicz pole trójkąta wiedząc, że |AC| = 4 |BC| =
√
3
|CA| = 3 i oblicz |cos| BCA
27 sie 22:07
Eta:
https://matematykaszkolna.pl/strona/503.html
27 sie 22:09
Eta:
https://matematykaszkolna.pl/strona/543.html
27 sie 22:10