matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
zadanko
ktos:
zbadaj, czy punkty A=(−31,150) i B=(−22,61) leza po tej samej stronie prostej 3x+y−1=0
4 maj 12:33
♊:
Sprawdź jaką wartosć przyjmuje dana funkcja dla x=−31 i dla x=−22
4 maj 12:46
ktos:
dziękuje juz wiem jak zrobic
4 maj 12:54