logarytm
zadanie: oblicz 24log47
24 sie 22:16
Eta:
l24log47= 42log47= 72=49
24 sie 22:18
Piotr:
2= 412
24 sie 22:18
Artur z miasta Neptuna:
24log47 = 22*2log47 = 22log472 = (22)log449 = 4log449 = 49
24 sie 22:19
tech: 49
24 sie 22:19
Piotr:
a chcialem tylko podpowiedziec
24 sie 22:22
Eta:
24 sie 22:23
Piotr:
witaj
Eta
24 sie 22:27
zadanie: | 3log4 | | log2 | |
| * |
| jak to mozna skrocic? |
| 5log2 | | log4 | |
25 sie 10:54
Piotr:
log4 z log4
log2 z log2
25 sie 11:07
25 sie 11:23
def: tak
25 sie 11:28
Piotr:
25 sie 11:28