matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
całka
monia:
oblicz pole obszaru ograniczongo prostymi. (niebardzo wiem jak poprawnie oznaczyć granice całkowania proszę o pomoc)
1
y=
x=2 y=2 x=0 y=0
x
24 sie 12:00
Artur_z_miasta_Neptuna:
https://matematykaszkolna.pl/forum/152770.html
24 sie 12:29