matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Oblicz
Jullka:
(2
−
3−
3
8
)
−
2+2
23 sie 12:38
Artur_z_miasta_Neptuna:
3
1
3
1
3
2
1
2
−3
−
= (
)
3
−
=
−
= −
= −
8
2
8
8
8
8
4
1
4
(−
)
−2
= (−
)
2
= (−4)
2
= 8
4
1
8+2 = 10
23 sie 12:55