matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
ile to jest?
xyz:
(16*0,09)
1
2
:36
1
2
=
22 sie 15:53
jaaaaaa:
√
16
*
√
0,09
:
√
36
= 4 * 0,3 * 6 = 7,2
22 sie 15:55
jaaaaaa:
sorki 4* 0,3 : 6 = 1,2 : 6 = 0,2
22 sie 15:56
picia:
0,2 a ile Ci wyszlo?
22 sie 15:56