.
szklanka:
| | |a−b|+1 | |
jak to zakończyć  ? Skróciłem |a−b| i zostaje |
| |
| | 2 | |
21 sie 20:40
konrad: |a+b| w liczniku
21 sie 20:42
szklanka: sory nie czytać

!
21 sie 20:42
szklanka:
| | |a−b|+1 | |
Jak to zakończyć  Skróciłem |a−b| i zostaje |
| |
| | 2 | |
21 sie 20:44
szklanka: teraz jest poprawnie
21 sie 20:44
konrad: |a−b|+|a−b|=2|a−b|
jaki z tego wniosek?
21 sie 20:47
szklanka: wiem że coś takiego mnie ktoś tu pytał ale nie wiem
21 sie 20:51
szklanka: zauważam że |a−b| znajduje się po lewej i po prawej stronie ale nie wiem jak to zapisać
21 sie 20:53
21 sie 20:55
konrad: | | |a−b|+|a−b| | |
|a−b|+|a−b|=2|a−b| ⇒ |
| = |
| | 2|a−b| | |
21 sie 20:56
szklanka: ale ja osioł
21 sie 20:57
Eta:

21 sie 20:58