matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
suma
szklanka:
elo, chodzi mi o sumę Oblicz sumę
√
2
−
√
1
+
√
3
−
√
2
+
√
4
−
√
3
= −
√
1
+
√
4
21 sie 20:04
picia:
√
4
=2
21 sie 20:04
szklanka:
czyli ostatecznie −1+2=1 ?
21 sie 20:05
picia:
tak
21 sie 20:08
Eta:
Oooo
szklaneczka
się pojawiła
21 sie 20:24