matematykaszkolna.pl
Matura 2013 :) emil.ia: Jak to jest z tymi przedmiotami na mature? Zdajmey podstawy polski matma i angielski i przedmiot dodatkowy. A jak wezmę: polski ang − podstawa matma − rozsz. to nadal musze jeszcze jakis dodatkowo przedmiot? Czy to ta rozsz matma juz sie wlicza w ten + przedmiot..? Bo ja już nie wiememotka A tak poza tym ? W wakacje ktoś z Was już się zabrał za nauke czy raczej zaczniecie dopiero równo z dzwonkiem na lekcje ? emotka
21 sie 18:06
___std__call___: Masz z tego co pamiętam obrać przedmiot dodatkowy R, matematyka R jest taki przedmiotem.
21 sie 18:18
___std__call___: Ja uczę się cały czas, tyle, że już nie pod maturę ale na studia emotka.
21 sie 18:19
emil.ia: chyba jednak sie nie uczą bo nikogo nie widac
21 sie 18:28
emil.ia: ___std__call___ mam nadzieje ze jest tak jak mowisz emotka
21 sie 18:30
ICSP: masz trzy przedmioty podstawowe : Polski −podstawa Angielski − podstawa Matematyka − podstawa dodatkowo możesz wybrać dowolną ilość przedmiotów rozszerzonych. Aby zdać maturę musisz napisać każdy z przedmiotów podstawowych na minimum 30%. Przedmioty dodatkowe nie mają znaczenia na to czy zdasz maturę czy nie, więc nawet jeśli uzyskasz 0% z matematyki rozszerzonej a 31% z podstawy to zdajesz maturę. Jednak jeśli uzyskasz 100% z rozszerzenia a 0% z podstawy matura jest oblana
21 sie 18:41
emil.ia: ICSP dzięki emotka a to nic się nie zmienia na ten rok prawda ? jest tak jak bylo
21 sie 18:55