matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
wykres
malina:
jak będzie wyglądać wykres funkcji f(x) = e
−x
2
/2
20 sie 23:05
b.:
jak dzwon
20 sie 23:13
malina:
bicz pliss...jak dzwon? wtf? serio tego wykresu nie mogę jakoś pojąć...
20 sie 23:18
b.:
http://www.wolframalpha.com/input/?i=e%5E%28-x%5E2%29
20 sie 23:22
mala2:
http://www.wolframalpha.com/input/?i=f%28x%29%3De^{\frac{-x^2}{2}}
20 sie 23:31