Oblicz
ołówek: Napiszcie prosze obliczenia do tego
20−1 * (15)−2 − 83 * (−43)−1
20 sie 15:10
King: | | 1 | | 8 | | 3 | | 5 | | 3 | |
= |
| * 25 − |
| * − |
| = |
| − 2 = − |
| |
| | 20 | | 3 | | 4 | | 4 | | 4 | |
20 sie 15:26
asdf: | | 1 | | 8 | | 4 | |
20−1 * ( |
| )−2 − |
| * (− |
| )−1 = |
| | 5 | | 5 | | 5 | |
| 4 | | 8 | | 5 | | 4 | |
| + (− |
| ) * (− |
| ) = 2 |
| |
| 5 | | 5 | | 4 | | 5 | |
20 sie 15:28
20 sie 15:28
asdf: king dobrze rozpisal, ja zle zauwazylem i do tego byka walnolem, nastepnym razem używaj do
tworzenia ułamków dużego U
20 sie 15:29
20 sie 15:30