matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
kto pomoże rozwiązać, bo gdzieś w trakcie padam.
Emily:
0,15x+
1
3
0,85x+
17
120
x+
17
120
x+34=x
19 sie 18:08
Eta:
x= 120
19 sie 18:34
Eta:
9
17
17
x+
x + 2*
x+34=x
60
60
120
9
17
17
x+
x+
x+34=x
60
60
60
x=... dokończ
19 sie 18:39