Rozwiązywanie trójkątów
hwdtel i x3 i x4:
Zdecydowanie oblicz a podstawę trójkąta równoramiennego,o polu S=24 i promieniu
okręgu na nim opisanego R=5 [ a≈9,992290573⋁a≈5,172951555 ]
17 sie 09:03
Miraclepl: A można obliczyć niezdecydowanie ?
17 sie 10:38
hwdtel i x3 i x4: Nie!Gdybym...,tobym nie zaznaczał.Wypraszam sobie amatorów pouczeń",podpowiadaczy"itp,itd
("brek" tym osobnikom)
17 sie 12:53
rumpek: Chcesz porównać wyniki, czy cio

?
17 sie 12:57
Ada: Bardzo proszę o pomoc w rozwiązaniu takiego zadania:
Rozwiąż w zbiorze liczb zespolonych:
z2+i=0
gdzie z∊ℂ
17 sie 13:00
Artur_z_miasta_Neptuna:
hwdtel znowu przylazł ... niereformowalny koleś
17 sie 13:11
Mateusz: Uwazaj Artur bo zaraz wyjedzie ci z telewizją, Kitajewem itp
17 sie 13:30
Tomek.Noah: Osoba myśląca, że do wszystkiego doszła sama bez niczyjej pomocy

I szukająca na forach
wyższości nad innymi intelektualnie, choć mizerne są skutki
17 sie 13:34
hwdtel i x3 i x4:
I już pojawiły się na forum,sofizmaty wciskające,uprzywilejowane pierdzistołki telewizyjne,
osobniki o długoletnim bandyckim stażu medialnym,ignoranci matematyczni,a wpisy mogący
usuwać,zajechało rzeczywiście gadami!
17 sie 13:48
Artur_z_miasta_Neptuna:
zawsze mnie rozbawia fragment o uprzewilejowanych pierdzistołkach telewizyjnych i o bandytach
miedialnych
17 sie 14:06
ICSP: może ktoś chce
17 sie 14:08
Mateusz: A mnie o uprzywilejowanych prostytutkach

niezła polewa z gościa.
17 sie 14:25
hwdtel i x3 i x4:
Ale mnie nie bawi,że na takie szalejące bezprawnie po internecie dygnitarskie bydlę,już
jawnie(okazało się),powiązane z tą aspołeczną patrzałką,ciągle niema klawisza.Jak się zdarzy
,że cię dorwę,to zdrowo bekniesz małpia telewizyjna prostytutko−z wieloletnim bandyckim stażem
medialnym
17 sie 16:36
Miraclepl: Czytam to i się zastanawiam czy ty wiesz o czym piszesz. Bo dogłębnej analizie stwierdzam, że
po prostu zrobiłeś zlepek nic nie znaczących słów. Ale pośmiać się można...
17 sie 17:19
Eta:
19 sie 15:47