matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
?
Patryk:
http://www.youtube.com/watch?v=kCPVBl953eY&list=PL590CCC2BC5AF3BC1&index=3&feature=plpp_video
0
przy dowodzie ze (sinx)'=cosx otrzymal
wyrazeni nieoznaczone a oblicza dalej ,dlaczego
0
minuta 7,32
14 sie 20:19
Artur z miasta Neptuna:
cos x −1
a nie znasz wzoru: lim
x−>0
= 0
x
14 sie 20:23
Patryk:
nie
14 sie 20:24
Patryk:
ale teraz juz znam
14 sie 20:26