liczenie kątów
sprzedał:

Oblicz wartość kąta x,gdy dany jest kąt α
14 sie 11:34
konrad: x=α
14 sie 11:41
sprzedał:

Oblicz wartość kąta x,gdy dany jest kąt α,no Konrad wyliczasz?
14 sie 13:22
konrad: przecież Ci napisałem....
14 sie 13:26
ICSP: x = α
14 sie 13:26
sprzedał:
Kąt z definicji ma ramię początkowe i końcowe.ICSP,jeśli na drugim rysunku x=α,to na
pierwszym?
14 sie 13:47
14 sie 13:50
sprzedał:
Te kąty są wierz chołkowe,nawet jak najbardziej,ale jednocześnie one są skierowane,czyli
ostatecznie x=?
14 sie 14:28
konrad: ostatecznie x=α ....
nie można podać konkretnej wartości tego kąta...
14 sie 14:33
Aga1.: Na pierwszym rysunku x=−α
Na drugim rysunku x=α
14 sie 15:11