liczby a,b,c
ania: liczby a,b,c są kolejnymi wyrazami rosnęcego ciągu geometrycznego oraz pierwszym i drugim i
czwartym wyrazem ciągu geometryczego. Wyznacz te liczby jezeli 2a+b+c=12
Pomóżcie
13 sie 23:53
ICSP: zakładam że źle przepisane polecenie.
14 sie 00:29
ICSP: Zakładam :
liczby a,b,c są kolejnymi wyrazami rosnęcego ciągu geometrycznego oraz pierwszym i drugim i
czwartym wyrazem ciągu arytmetycznego. Wyznacz te liczby jezeli 2a+b+c=12
Pomóżcie
wtedy :
a = 1,5
b = 3
c = 6
spełniają warunki zadania.
14 sie 00:40
picia:
ale nudy. widze ze ICSP juz rozwiazuje cale zadania......
14 sie 00:49
ICSP: Nudy

W roku szkolnym to o 23 jest jeszcze ruch
14 sie 00:53
picia:
jeszcze sie pewnie obudza z poprawkami
14 sie 01:03
ICSP: Już raczej nie

Chyba jakoś teraz są terminy poprawek

Zostaje nam tylko czekać. Myślę że jakiś tydzień po rozpoczęciu roku wszystko powinno się
zacząć
14 sie 01:07
picia:
matury tez? nie orientuje sie.
a propos to
Jakub pisal ze przed rozpoczeciem nowego roku szkolnego bedzie nieobowiazkowa
rejestracja, ciekawe czy sie sie uda. i ciekawe pod jakim nickiem sie zarejestrujesz
ICSP,POKóJ, nikt...
14 sie 01:11
ICSP: hmm
Chyba pod :
− ICSP
− POKÓj
− nikt
− świąteczny ICSP (na czas świąt zmieniam )
− Przewiduje Pokój
chyba tyle sobie zarezerwuje
14 sie 01:14
picia:
nie wiem czy na tyle bedzie mozna
14 sie 01:17
ICSP: Jak będzie można tylko jeden to zostaję przy
ICSP
14 sie 01:18
picia:
ICSP na prezydenta to bylo dobre!
14 sie 01:19
ICSP: Kto by na mnie głosował

Poza tym jestem ciekaw czy ktoś na forum w ogóle pamięta jak brzmi rozwinięcie mojego nicku

Wiem że kiedyś
Basiek wiedziała
14 sie 01:25
picia:
ludzie z forum na pewno

a jest na forum to rozwiniecie?
juz jednej ciekawej rzeczy sie doszukalem
14 sie 01:28
ICSP: zaraz sprawdzę czy jest
14 sie 01:31
ICSP: jest

Co to za ciekawa rzecz ?
14 sie 01:33
picia:
oj to bedzie trzeba poszukac (chociaz to dosc meczace)
nie moge powiedziec. dobra napisze TYLKO I WYLACZNIE TYLE − kogos imie
14 sie 01:36
picia:
dobra, ja juz
14 sie 01:40
ICSP: moje imię nie jest zagadką

Chyba wszyscy na forum je znają
14 sie 01:41
picia:
ja nie znam

....
ale nie chodzi o Twoje
14 sie 01:43
ICSP: Ety ?
14 sie 01:52
picia:
ha

i tyle na ten temat

spokojnej nocy
14 sie 01:54
ICSP:
14 sie 01:54