dobrze?
miłosz: Wyznacz te zbiory:
a b , a v b, a/b, b/a
A(−5, 3)
B (−7 , 4)
A=(−5,3)
B=(−7,4)
A∪B=(−7,4)
A∩B=(−5,3)
A\B=zbiór pusty
B\A=(−7,−5)∪(3,4)
10 sie 20:40
Basia:
B\A jest źle; reszta dobrze
10 sie 20:41
miłosz: B\A=(−7,−5>∪<3,4)

Dobrze?
10 sie 20:44
Basia:

wyrzucamy "czerwone"
co zostaje ?
10 sie 20:46
Basia: tak; teraz dobrze
10 sie 20:46
miłosz:

B/A=

,Przecież wyraźnie jest, (−7;−5) u (3:4)
10 sie 20:47
miłosz: spóźniłem się
10 sie 20:48
Eta* :
B\A= .. (które kółeczko "siedzi " a które "nie siedzi" w czerwonym przedziale?
10 sie 20:48
Basia:
jest: B\A = (−7;−5>∪<3;4)
10 sie 20:49
Eta* :
Dobra, spadam na herbatę

bo "tłoczno" się zrobiło
10 sie 20:49
Eta* :
No tak nie dokreskowałam ( z drugiej strony
10 sie 20:50
miłosz: to zejdę i nie będzie musiała iść na herbatę
10 sie 20:51