Dobrze?
miłosz:
A= (−∞ ;2> ,B= <2 ;∞)
A∩B= ∅
Dobrze?
10 sie 18:53
konrad: źle
10 sie 18:55
picia:
a 2 jest w zbiorze A i B ?
10 sie 18:55
miłosz: jest
10 sie 18:56
Eta* +10:
= {2}
10 sie 18:56
rumpek:

wnioskuj sam
10 sie 18:57
Eta* +10:
10 sie 18:57
picia:
no to skoro jest to czescia wspolna jest {2}
10 sie 18:58
miłosz: A= (−
∞;−1) U (1;
∞), B= <−2;2>
Część wspólną mogę to zapisać jako:
<−2; 2>
10 sie 19:03
Eta* +10:
10 sie 19:04
picia:
nie. zrob rysunek.
10 sie 19:05
picia:
i znowu sie spoznilem!
10 sie 19:05
miłosz: <−2;−1>U (1;2> ,tak?
10 sie 19:06
konrad: prawie
10 sie 19:07
Eta* +10:
A∩B =......
10 sie 19:07
picia:
nie
10 sie 19:08
picia:
aaaaaaa


juz sie nie odzywam
10 sie 19:08
Eta* :
picia
10 sie 19:09
miłosz:

dobrze?
10 sie 19:10
Eta* :
Baaaardzo dobrze
10 sie 19:13
miłosz:
10 sie 19:15
Eta* :
10 sie 19:26