matematykaszkolna.pl
Poprawki Terpentyna: Cześć zostały mi dwa przedmioty na wrzesień, czy to wstyd ? A co najważniejsze czy da się to zdać, skoro cały rok miało się z nimi problem ?
7 sie 23:39
picia: wszystko sie da emotka
7 sie 23:44
Tomek.Noah: Czy to wstyd? To zależy od tego czy sprawiały Ci duże trudnosci czy poprostu nie przykładałeś się. Jasne że się da pomyśl że masz teraz całe dnie do nauki dwóch przedmiotów a nie 8 emotka
7 sie 23:50
Terpentyna: dziekuje
8 sie 00:17
Godzio: Kolega miał 2 poprawki: chemia i matma, uczył się ich 2 dni, Matmę zdał na 3, chemię na 4 (oczywiście do świadectwa idzie 2, ale jednak emotka )
8 sie 01:41
Terpentyna: Tzn ja w liceum nigdy poprawek nie miałem nawet dobrze mi szło na studiach się strasznie opuściłem.
8 sie 02:13
Artur_z_miasta_Neptuna: chłopie −−− studia bez września to nie studia wtedy się dopiero czuje ten smaczek, ten dreszczyk emocji Na niektórych kierunkach normą było, ze 2/3 rocznika spotykała się na wszystkich wrześniowych egzaminach emotka
8 sie 08:40
Artur_z_miasta_Neptuna: a jakie przedmioty Ci na wrzesień zostały
8 sie 08:41
Tomek.Noah: Ja nie wiem jakby miał coś na poprawkę to szlag by nie mnie trafił a zresztą staram się nie dopuszczać myśli że mógłbym mieć chodź nie ukrywam na jednym egzaminie miałem szczeście emotka
8 sie 12:33
Terpentyna: @Artur Fizyka I teoria obwodów.
8 sie 15:56
Terpentyna: @Tomek mam nadzieję, że jak uda mi się zdać to to będzie nauczką aby nie odpuszczać.
8 sie 15:57
Asyy: Grrrr, teoria obwodów, miałem to po części na elektrotechnice, zmora sporej części studentów
8 sie 15:59