dg
ya: ja obliczyc :
(3√3)2
6 sie 14:37
ya: jak *
6 sie 14:37
Maslanek: Nijak
6 sie 14:38
nikt : 3√9 i tak zostaw
6 sie 14:38
ya: txs
6 sie 14:39
magda: (3√3)2
najpierw wyciagasz pierwiastek (3√3)=1 i potem podnosisz to do potegi 12=1
6 sie 14:51
Agata: Autor magda zle jest!
(3√3)2= 3√32=3√9 ,
tutaj juz nic wiecej nie da sie z tym nic zrobic
6 sie 14:55
Saizou : Agata a ile to
√9
6 sie 15:01
nikt : Saizou Agacie chodziło o 3√9 a nie 3√9
6 sie 15:06
Agata: nikt : Saizou Agacie chodziło o 3√9 a nie 3√9
no wlasnie tylko tego znazka na gore nie umiem zapisywac.
6 sie 15:10
nikt : p 3 { 9 }
xD
napisz bez spacji i wyjdzie
6 sie 15:11
Agata: prawidlowo, wiec powinno byc:
(3√3)2= 3√32=3√9
6 sie 15:40
nikt : nadal źle
6 sie 15:42