matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
potęgowanie
baskasso:
Już kompletnie zgłupiałam.. czy 4
x
da się przedstawić jakoś tak by występowało 2
x
? XD
6 sie 09:52
Trivial:
4 = 2
?
Skorzystaj z tego, że (a
b
)
c
= a
bc
= (a
c
)
b
6 sie 10:15
baskasso:
ok, dzięki za pomoc
6 sie 10:18