trygonometria
Paweł: sin(x+y)*cos(x+y)=
5 sie 19:08
5 sie 19:25
5 sie 19:38
Eta:
| | 1 | |
..= |
| sin2(x+y)  |
| | 2 | |
5 sie 19:44
pigor: ... a do czego ci to potrzebne, co masz dane , co chcesz otrzymać

itp., itd. ..
5 sie 19:49
Eta:
5 sie 19:50
nikt : Eta można to zapisać tak jak ja ?
5 sie 19:50
Eta:
Jasne,że można
5 sie 19:51
5 sie 20:03
pigor: ... niestety − muszę cię zmartwić − nie wymyśliłeś nic nowego i z tego wyjazdu zapewne . ...

nici, chyba że razem pojedziemy , bo jest na to dobrze ci znany w co nie wątpię − wzorek
sin2α=2sinα cosα ...
5 sie 20:11
nikt :
5 sie 20:12