wykres
alfa: moglby ktos sprawdzic

narysuj wykres funkcji okreslonej wzorem
f(x)= x+2 dla x<−1
−
12x+
32 dla x=>−1
narysowalem ale wykres nie laczy sie , moze zrobilem jakis blad
1 maj 22:47
pazio: może się nie łączyć, to żaden problem. zaraz ogarnę, czy rzeczywiście
1 maj 22:54
ada: −1+2=1
−1/2*(−1)+ 3/2=2
nie laczy sie
1 maj 22:56
pazio: nie łączy się
1 maj 22:56
Bogdan:
1 maj 22:56
alfa: a mam odczytac zbior wartosci funkcji , ale musi sie laczyc jeden z drugim a tu sie nie laczy
moze zrobili blad w zadaniu
1 maj 22:57
Bogdan:
Zbiór wartości funkcji ZWf: y ∊ (−∞, 2>
1 maj 23:05
alfa: dziekuje za pomoc milej nocy zycze
1 maj 23:08