potęgi
Kamilka : ( 113 )3 / ( 123) 3* ( 212 )3
1 sie 14:01
picia:
8
1 sie 14:03
ździch: a jak to zostało zrobione ?
tak od poczatku do kocnca?
2 sie 13:33
nie umiem potęg+ułamków: widzę, że u WAS ten sam problem

a ja dostałem tylko cyferki co nic mi nie mówią
2 sie 13:46
nikt : wiesz ze nicki na forum są zapisywane na 45 min i każdej osobie przysługuje jeden nick ?
Tzn że jak zmienisz nick i napiszesz inny post nie kasuje się ci czas jaki siedzisz na forum a
tylko zmienia nick xD
Tak więc można łatwo wyśledzić osobę która notorycznie zmienia nicki xD
2 sie 13:50
nikt : | | | | 5 | | 4 | | 3 | | 5 | |
( |
| * |
| )3 =( |
| * |
| * |
| )3 = 23 = 2 * 2 * 2 = 4 * 2 = |
| | | | 2 | | 3 | | 5 | | 2 | |
8 hi hi hi

jestem dziś zbyt miły
2 sie 14:03