matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
x do potęgi x = 31
gaga:
x do potęgi x = 31
30 lip 21:24
Tomek:
x ≈ 1.1202078171878024969166396757684971882946922379277015
30 lip 21:48
picia:
chyba nie
x ≈3,06549
30 lip 21:54
Rafał274:
http://pl.wikipedia.org/wiki/Funkcja_W_Lamberta
x = e
W(ln 31)
30 lip 23:21