matematykaszkolna.pl
mam pytanko kaka: mam taki problem chciałabym zdawac mature z matematyki rozszerzonej , ale problem jest taki że ja mam matematyke podstawowa i czy są szanse aby sie przygotowac samemu .zaznaczam że mature pisze w tym roku....
25 lip 10:45
___std_call___: W tym roku? W sierpniu? Pewne jest, że można przygotować się do R w kilka miesięcy, dużo zależy od tego ile czasu na to poświęcisz. Dużo ludzi poleca podręczniki do liceum Kłaczkowa (IMO bardzo dobrze wytłumaczone zagadnienia R) a jako zbiory choćby Kiełbasa. Warto na pewno rozwiązać matury R dostępne na tej stronie, ja w zasadzie przygotowywałem się do matury tylko na matematyka.pisz.pl − co prawda P − napisałem na tyle, że jestem zadowolony bo liczyłem na jakieś 20pkt procentowych mniej.
25 lip 11:56
kaka: w maju . a znasz jakas ksaizke ktora by zawierala cale 3 lata (cos takiego jak vademecum)?
25 lip 17:44
___std_call___: To mamy drugi maj w tym roku? emotka Trzy książki Kłaczkowa choćby (P+R).
25 lip 22:32
Bartek0807: Jasneee że moża! Jestem najlepszym przykładem. Rok temu zaczołem podstawe przerabiać jak skonczyłem to wziolem się za rozszerzenie od grudnia i w maju napisałem rozszerzoną na 94 % Dasz radę jak to pokochasz emotka
26 lip 04:18
Bartek0807: zacząłem* wziąłem*
26 lip 04:20
kaka: dziekiemotka dodało mi to sił mam nadzieję że sie udaemotka
26 lip 17:37
kaka: Bartek0807: a jak sie do tego przygotowałeś?
26 lip 20:32