matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
.
Hary:
2
4
*(−3)=−3y
2
2
*(−3)
=y
−3
2
4
=y dobrze ?
21 lip 08:27
Hary:
wynik bedzie dodatni?
21 lip 08:30
Hary:
21 lip 09:17
Basia:
dobrze
21 lip 09:37
Basia:
w drugim wierszu masz błąd, ale to zapewne literówka, skoro wynik dobry
21 lip 10:18