matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
.
Hary:
243
11
=(3*81)
11
= (3*(9)
2
)
11
=3*9
22
= ? czy dobrze to rozłożyłem ?
21 lip 08:05
Patronus:
nie, (3*(9
2
))
11
= (3*3
4
)
11
= (3
5
)
1
1 = 3
5
5
21 lip 08:07
Patronus:
ups na końcu 3
55
21 lip 08:07
Hary:
dziex
21 lip 08:11