19 lip 23:15
Basia: obrazek zabawny, ale te komentarze............
19 lip 23:23
Saizou : dlatego czasami nie warto ich czytać
19 lip 23:25
19 lip 23:26
Basia: toż to pierwsza gimnazjalna

a te wpisy: spi 2012−05−05 00:36 i Maziu 2012−05−05 00:46 dedykuję pani minister Szumilas
19 lip 23:41
21 lip 17:50
Maslanek: Nic bardziej irytującego ^^
21 lip 17:56
Saizou : to proszę o odpowiedź

ja już ją znam
21 lip 17:57
Maslanek: Ja też. Po godzinnym siedzeniu nad tym gównem poczytałem odpowiedzi i doszedłem do wniosku, że
czegoś tak beznadziejnego w życiu nie widziałem xD
21 lip 18:21
Karmik: napiszcie jaka jest prawidlowosc

Ja tam nic nie widze
21 lip 18:29
Maslanek: Daj młodym kuzyniakom koło pięciu lat. Powinien Ci powedzieć , jeśli to prawda
21 lip 18:30
Karmik: omg trzeba kółka liczyć, ciekawe kto by na to wpadł
21 lip 18:31
Saizou : ja wpadłem na szyfr

1−0
2−0
3−0
4−w żadnym przykładzie nie zostało użyte
5−0
6−1
7−0
8−2
9−1
0−1
21 lip 18:37
Saizou : i nie liczyłem żadnych kółek
21 lip 18:37
Maslanek: To nie jest szyfr
21 lip 18:40
Basia:
Karmik ma rację, podpowiedzią jest, że to zagadka dla przedszkolaków
potrafią już liczyć do 10, a patrzą na to jak na obrazek, nie jak na liczby
21 lip 18:42
Saizou : jak dla mnie to szyfr
21 lip 18:44
Basia:
ale to jest to samo co w szyfrze Saizou
1,2,3,4,5,7 = 0 (nie ma kółeczka)
6,9 = 1 (jedno kółeczko)
8 = 2 (dwa kółeczka)
21 lip 18:45
21 lip 20:12
Saizou : ktoś pokusi się o transkrypcje?
21 lip 21:50
Maslanek: Może kiedyś. Na fantazji
21 lip 21:56
Maslanek: Domyślam się tylko, że kazdemu znakowi podporządkowana jest litera

% − g
2 − d
3 − s (tylko to s nie pasuje na początku xd)
21 lip 21:56
Saizou : NBT=183
21 lip 22:03