matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
witam ile to jest od 740 odjąc 3/5
patryk:
14 lip 14:03
Saizou :
3
3
5
3
2
2
740−
=739+1−
=739+
−
=739+
=739
5
5
5
5
5
5
14 lip 14:19
Saizou :
3
albo 740−
=740−0,6=739,4
5
14 lip 14:20