matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
prosze o szybka odp.
HILF:
wiedząc że x
3,651
= 25 zdecyduj jaka wartosc przyjmuje x
1,217
12 lip 15:42
Bogdan:
1
Podpowiedź: 3,651 = 1,217 * 3 albo 1,217 =
*3,651
3
12 lip 15:52
Leszek:
x
1.217
=
3
√
x
3.651
=
3
√
25
12 lip 18:30