pw
ev: dostałam się na kierunek automatyka i robotyka na pw, ale nie wiem czy to był dobry wybór,
kierunek mi odpowiada ale przez to ze jest zamawiany, poziom punktów jest chyba nawyższy w
całej politechnice. Nie wiem czy dam radę na tym kierunku, bo poziom wywindował w góre
Zastanawiam sie nad przeniesieniem na innym, ktoś może wie kiedy jest to możliwe i czy\ w
ogóle?
A może powinnam tam zostać? Nie wiem co robić..
12 lip 08:10
Artur_z_miasta_Neptuna:
Zmiana kierunku na taki na który nie składałeś papierów? Nie wcześniej jak po zaliczeniu 1
semestru wybranego przez siebie kierunku.
Nikt w dziekanacie nie będzie się 'cackał' z niezdecydowanym studentem bo i tak mają od groma
roboty −−− taka prawda.
12 lip 09:58
Basia: A poza tym nie poddawaj się jeszcze przed startem
Dostałaś się więc wyniki miałaś więcej niż średnie
Może będzie ciężko, szczególnie na początku, ale dlaczego akurat Ty masz sobie nie poradzić ?
Od początku ostro do nauki i będzie dobrze
12 lip 10:17
Leszek: Wystarczy wierzyć że się uda,wtedy na pewno dasz radę.Ja też studiuje na zamawianym i miałem
dodatkowe przedmioty na każdym semestrze(pierwszy rok matma i fiza a potem zajęcia
komputerowe) i obowiązkowe wyjazdy do firm no tylko że ja na pg ale myślę u Ciebie też
podobnie będzie to zależy czy jesteś dobra z tych przedmiotów ścisłych.Jak tak to nie warto
się poddawać.
12 lip 12:39
Mila: Co to znaczy − kierunek zamawiany?
12 lip 19:04
Leszek: To znaczy że jest duże zapotrzebowanie na absolwentów tego kierunku i w związku z tym proponuje
się kandydatom na studia wyższe stypendia (ja miałem 1000zł/miesięcznie) ale za to trzeba
więcej "dźwigać".
12 lip 19:16
Daniel: to jest tak ze studia sa bardzo cięzkie , no ale jak mialas 196pkt+ to znaczy ze jestes bardzo
zdolna i ambitna i sobie poradzisz. fajnie jest dostawac 1000zl miesiecznie ale pamietaj jaki
jest minus, jesli czegos nie zaliczysz to musisz zwrocic caly hajs
12 lip 20:54
Mila: Dziękuję.
13 lip 12:49