.
Pepsi2092: Godzio jesteś obecny ? Bo jest mała sprawa...
9 lip 10:17
Godzio: Jestem
9 lip 10:26
Pepsi2092: Bo słuchaj. jest taki temat, że złożyłem dwa zgłoszenia na Politechnikę Wrocławską. Jako
zgłoszenie główne wybrałem kierunek Automatyka i Robotyka na wydziale Mechanicznym. Jako
drugie zgłoszenie Energetyka na wydziale Energetyczno − Mechanicznym. I mam takie pytanie...
Czy jeśli się z pierwszej listy nie dostanę na Automatykę i Robotykę (myślę że może być opcja
że bardzo mało ale braknie) to muszę wtedy pisać jakieś podanie aby uwzględnili mnie w drugiej
"rekrutacjii" (w drugim terminie) ? Jesli tak to w jakiej formie i wgl jak to się odbywa... A
drugie pytanie to czy jeśli dostanę się na Energetykę a na Automatykę nie to jak będę chciał
wziąć udział w drugim naborze na automatykę to miejsce na energetyce mi przepadnie ? Sorry,
że wgl takie tematy poruszam tutaj na forum, ale szukałem informacji i bardzo ciężko o
konkrety. Dlatego jakbyś mógł albo ktoś jeszcze także znający tą uczelnie udzielić jakiś
informacji to piszcie

z góry serdeczne dzięki
9 lip 13:30
Epic: Osz pierunie. Szacunek do tego gościa. Wypisał (pewnie automatem, lub skopiował) 624
przekleństwa. Co prawda są tu różne odmiany, i różnice typu ortografia/polskie znaki, ale i
tak szacunek
9 lip 15:53
Pepsi2092: ale to i tak nie zmienia faktu, że ten gość jest idiotą
9 lip 15:54
gauspn: i że to wulgaryzmy, nie przekleństwa
9 lip 16:30
Godzio:
Ktoś się podszył pode mnie ...
9 lip 19:27
Godzio: Dobra co do zgłoszenia, jeśli zgłosisz się na AiR i En. i dostaniesz się na En., a nie
dostaniesz się na AiR to żeby być na 100% na energetyce musisz zanieść papiery, co do II tury
nie mam pojęcia, ale chyba trzeba się normalnie rekrutować, jeśli tam się zarekrutujesz w
drugiej turze, to możesz albo studiować 2 kierunki, albo od razu złożyć podanie o rezygnacji
(o ile złożyłeś papiery na energetykę)
9 lip 19:30
Pepsi2092: Spoko
Godzio wielkie dzięki i sorry że dopiero teraz się odzywam ale siedziałem przez
tydzień we Wrocławiu

Tak jak napisałeś wyżej, dostałem się na En, a na Air=R jestem na
liście rezerwowych, ale chyba jednak wybiorę tą energetykę nawet jeśli się dostanę na AIR z
tej listy rezerwowej

Dzięki i pozdro
14 lip 01:25
Godzio: To w takim razie powodzenia
14 lip 16:27
bart: faktycznie mu pomogłeś.. Dostajesz sie na En i zanosisz tam papiery (zeby nie zostac bez
niczego) i czekasz na decyzje z AiR. Dostajesz sie na AiR z II tury to idziesz do C13
zabierasz wszystko z En i zanosisz na AiR

i dla pewnosci: to ze zlozyles juz gdzies dokumenty, nie zwalnia Cie z dalszej rekrutacji na
innych kierunkach.
15 lip 12:36
Pepsi2092: Ok dzięki wielkie, tak własnie zrobiłem

Ale konkretnie napisałeś mi o co w tym wszystkich
chodzi

pozdro Mistrzu
16 lip 22:06