matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
?
Patryk:
http://www.zadania.info/d35/683903
⎧
a
1
=a
2
=3
⎩
a
n−1
*a
n−2
=a
n
mogło by być tak ?
4 lip 17:47
Artur z miasta Neptuna:
tak −−− to jest to samo de'facto tylko wtedy musi być zapis, że drugi wzór jest dla n≥3
4 lip 19:18
Patryk:
dzieki
4 lip 21:57